Maid Café

En maid café er en lidt speciel type restaurant. Tjenerne er alle unge piger, som er klædt i franske stuepigeuniformer. De skal helst passe på en specifik profil, som er ung, pæn, tiltrækkende og uskyldig udseende. Der findes også mænd, der er tjenere disse steder, men de er også klædt i stuepigeuniformer.

Cafeerne stammer fra cosplay og har udviklet sig til sin egen subkultur indenfor denne genre og temaet kan variere lidt fra restaurant til restaurant.

Spise på en Maid Café

Hvis man spiser på en maid café, vil man blive behandlet af lidt en blanding af chef/herre for husholdingen, hvis man kan beskrive det på den måde og lidt som et barn. De kan byde dig velkommen med “velkommen hjem min herre”, hælder kaffe op for dig og kommer sukker og mælk i og røre rundt i kaffen, men tjenerne kan også komme og lave lege med dig ved bordet, fortrylle din drik, tegne ansigter med ketchup på din mad og på mange måder behandle dig som et barn. Nogle steder får du en hat, kaninører eller andre typer hovedbeklædning på.

Du kan betale ekstra for nogle typer service. Blandt andet kan du få massage, blive madet med ske, lege en leg hvor du får en lussing hvis du taber, men det afhænger af cafeen hvilken typer service de tilbyder.

Maden er normalt ikke den store kulinariske oplevelse. Det er mange nemme retter som omelet, hakkebøf, ris, pasta samt diverse forskellige desserter, men kvaliteten er lav i forhold til normal standard i Japan. Det godt kan være lidt dyrt, men man betaler altså for “showet” og ikke for maden.

Regler på Maid Café

Da nogle forveksler cafeerne med en slags undercover stripklub eller lignende er der her et par simple regler man skal følge.

1. Tag ikke billeder uden at spørge. Mange steder tillader de ikke billeder, kun hvis du er villig til at betale for det og så får du lov til at tage et enkelt billede.

2. Forsøg ikke at røre ved tjenerne. Kun i tilfælde af at de opfordrer til en high-five eller lignende.

3. Spørg ikke efter tjenernes kontaktinformation.

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *